מתחילים לחיות נכון

עוגיות שוקולד-צ'יפס ללא תוספת סוכר

עוגיות שוקולד-צ'יפס ללא תוספת סוכר – איזה פינוק!! עוגיות נימוחות טעימות וללא תוספת סוכר, קלי קלות להכנה, מחומרים טבעיים בלבד וללא סוכר
והטעם? איזה אליפות… ראו הוזהרתם… ממכר….!

מצרכים

חמאה רכה – 100 ג'

ביצה – 1 יחידה גודל L

תחליף סוכר – 100 ג'

קמח – 200 ג'

ממרח שקדים (או אגוזים אחר לבחירה) – 2 כפות גדושות

שוקולד מריר ללא סוכר קצוץ דק – 80 ג'

אגוזי פקאן קצוצים -50  ג'

סודה לשתייה – 1/2 כפית

אבקת אפייה – 1/2  כפית

 

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות במצב טורבו

מערבלים במיקסר במהירות גבוהה חמאה, תחליף הסוכר, ביצה וחלבון עד לקבלת תערובת אוורירית ואחידה.

מערבבים פנים במהירות איטית את קמח הקוקוס והשקדים, אבקת אפיה וסודה לשתיה

מוציאים את קערת המערבל ובוחשים לתערובת בעזרת כף עץ את השוקולד המריר הקצוץ והפקאנים עד שיטמעו היטב בבצק

בעזרת ידיים רטובות מעט יוצרים כדורי בצד בגודל של כדור פינג-פונג ומסדרים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לכ-10-12 דקות

העוגיות מוכנות כשהן מעט שזופות מבחוץ אך עדיין לחות בפנים

מצננים על רשת ומאפסנים בכלי אטום.

 

עוגיות שוקולד-צ'יפס ללא תוספת סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *